vizioni November 1, 2021

“Big Brother VIP” i ka bërë një sfidë banorëve me rastin e “Halloween” dhe si pjesë e provës së javës. Në shtëpi ka vazhdimisht ndodhi të çuditshme, por banorët nuk duhet të reagojnë. Persona të maskuar, zhurma të çuditshme, kanë ndodhur këto ditë, por konkurrentët janë përpjekur të mos i komentojnë me njëri-tjetrin e të mos reagojnë.

Në një moment në shtëpi është futur edhe moderatorja Arbana Osmani.

Xhemi ka publikuar një video nga ky moment ku shihet Arbana që ecën në dhomën e ndjenjes, duke konsumuar ushqimin e banorëve.

“Mirë që s’i flet, por i ha dhe bukën”, shkruan Xhemi me humor.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*