vizioni November 1, 2021

Uji është bazikë për funksionimin ideal të trupit.

Uji është një segment esencial i trupit dhe kryen një punë të madh në mbajtjen e organeve në funksion. Trupi i njeriut përmban 2/3 e ujit, nga pesha, gjaku, muskujt etj.

Pirja e ujit në një stomak bosh ka qenë teknik në Japoni që një kohë të gjatë dhe avantazhet që i merrni nga kjo janë efektivisht të pa gabueshme, raporton “Natrual Solution Magazine”.

Përfitimet shihen tek personat me sëmundje të ndryshme si, sëmundjet në uterus, diarrea, asthma, trashësia e gjakut, sëmundjet e syve, diabeti, kokë dhembja, epilepsia, hundë dhe vesh, çrregullimet menstruale, sëmundjet në veshka etj, transmeton lajmi.net.

Për këtë arsye është mirë që të konsumohet sa më shumë ujë sidomos kur zgjoheni në mëngjës ku rekomandohet pirja e 4 gotave ujë në bark të zbrazët.

Nëse është e vështirë për ju që të pini 4 gota ujë, filloni me 2 dhe mos hani ose pini diçka tjetër për 45 minuta.

Përfitimet:

Ndalon flokët nga ndarja e fijeve.

Bënë që lëkura juaj të jetë më rrezatuese

Ndalon shtimin e peshës, etj.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*