vizioni November 1, 2021

Gjetja e aktiviteteve argëtuese për të bërë në dimër mund të jetë një sfidë, sidomos për më të rriturit  dhe adoleshentët, shkruan “IconStyle”.

Muajt ​​e dimrit për shumë persona mund të jenë të gjatë, të errët dhe të mërzitshëm.

Moti i ftohtë dhe ditët e shkurtra mund të çojnë në zakone jo të shëndetshme, si të ngrënit pa kritere, të shpenzuarit shumë kohë në internet ose të fjetur shumë.

Ajri i freskët, rrezet e diellit dhe aktiviteti fizik janë të rëndësishme për shëndetin fizik dhe mendor tuaj.Dilni jashtë dhe lëvizni. Mos përtoni. Thjesht sigurohuni që të visheni në mënyrë të përshtatshme për motin.

Nëse nuk keni shumë për të bërë në këtë stinë, mund të krijoni një listë të “gjërave që duhet të bëni kur të mërziteni”. Ja disa nga këto aktivitete mund të ngjallin kënaqësi për të gjithë familjen.

Bëni aktivitet fizik.

Shkoni në patinazh.

Vizitoni vende me dëborë.

Ndërtoni një plak dëbore(nëse në qytetin tuaj bie borë).

Shkoni në kampe dimërore.

Ftoni miq për darkë.

Merruni me sportet e dimrit, si snowboarding, ski, ose hokej,.

Mësoni një zanat të ri.

Gatuaj.

Lexoni një libër.

Vizitoni një muze.

Merrni pjesë në klasa yoga.

Rregulloni shtëpinë.

Shkoni për not në një pishinë të brendshme.

Shkoni në  palestër.

Shikoni një shfaqje.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*