vizioni July 15, 2022

Një e moshuar në Kinë zbriti 10 kate të një pallati banimi duke u kacavjerrë në fasadën e jashtme. Ngjarja ndodhi në qytetin perëndimor të Çengdusë dhe u fiksua nga në kamera nga dhjetëra të pranishëm kureshtarë.

E moshuara rreth të 80-ave zbriti nga kati i 14 deri në të katërtin me duart e saj duke u kapur pas hekurave të ndërtesës shumëkatëshe. Fqinjët e saj, të ndihmuar edhe nga zjarrfikësit, e kapën kur mbërriti në katin e katërt. Familjarët thanë se ajo vua nt e nga Alzheimer.

Ajo kishte zgjedhur këtë mënyrë për të dalë nga shtëpia pasi të afërmit e kishin lënë vetëm dhe i kishin mby ll ur dyert me çelës. Alzheimer, një së mund j e që de gra d on trurin, sh ka kton hum bje të memories dhe arsyetimit.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*