vizioni August 7, 2022

Orinda Huta dhe Turjan Hysko janë një ndër ciftet, të cilët shpesh herë hedhin foto me vajzën e tyre Atara.

Po këtë herë Turjani na ka postuar një video shumë të ëmbël nga Atara, e cila tashmë ka hedhur hapat e saj të para.

“Hapi i parë”, ka shkruar Turi krahas videos, të cilën e ka shpërndarë më pas dhe Orinda. “Mami po qan akoma”, ka shkruar moderatorja për këtë moment.

Disa javë më parë Atara festoi 1 vjetorin e lindjes ndërsa moderatorja dhe Turi ndanë disa momente të këndshme.

F

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*