vizioni November 1, 2021

“Big Brother VIP” i ka bërë një sfidë banorëve me rastin e “Halloween” dhe si pjesë e provës së javës. Në shtëpi ka vazhdimisht ndodhi të çuditshme, por banorët nuk duhet të reagojnë. Persona të maskuar, zhurma të çuditshme, kanë ndodhur këto ditë, por konkurrentët janë përpjekur të mos i komentojnë me njëri-tjetrin e të mos reagojnë. […]

vizioni November 1, 2021

Uji është bazikë për funksionimin ideal të trupit. Uji është një segment esencial i trupit dhe kryen një punë të madh në mbajtjen e organeve në funksion. Trupi i njeriut përmban 2/3 e ujit, nga pesha, gjaku, muskujt etj. Pirja e ujit në një stomak bosh ka qenë teknik në Japoni që një kohë të […]

vizioni November 1, 2021

Bota në të cilën jetojmë, është e mbushur me stres dhe emocione negative. Është e rëndësishme që fëmijët të kenë një vend ku gjejnë qetësi mendore dhe emocionale. Fëmijët që janë psiqikisht të fortë, do të kenë më pak probleme në të ardhmen, dhe gjithashtu do të kenë një performancë më të mirë në shkollë […]

vizioni November 1, 2021

Një video ku shfaqet një vajzë e ulur na karrocën me rrota, i ka përlotur të gjithë për shkak të përmbajtjes.Vogëlushja, shihet se si mëson të ecë pas ritmit të shoqeve në kursin e kërcimit.Ajo përpiqet të ndjekë të gjitha lëvizjet e shoqeve të saj.Pamjet kanë prekur miliona njerëz duke dhënë mesazhe inkurajimi.Për më shumë […]

vizioni November 1, 2021

Dhimbjet menstruale, ose siç njihen ndryshe me termin mjekësor “dysmenorrhea primare”, janë një “e keqe” e pashmangshme për shumë vajza dhe gra. Gjatë atyre ditëve shqetësimet janë të shumta, si për shembull: fryrje, dhimbje mesi, dhimbje në fund të barkut dhe në zonën e veshkave, të vjella, inflamacion i fshikëzës dhe diarre. Një nga zgjidhjet më […]