vizioni April 28, 2020

Plakja është proces normal për këtë arsye duhet ndërrohen mënyrat e të ushqyerit.Në këtë moshë vjen deri te disa ndryshime,shqisa e nuhatjes dhe shqisa e shijimit dobësohen,gjithashtu paraqitet munges e etjes.   Ekzistojnë disa të dhëna për mos ushqyerin e mirë gjatë gjithë jetës e sidomos në këtë moshë.Mos ushqyeshmëria e pa balancuar gjatë jetës […]

vizioni April 28, 2020

Fëmijët si të fillojnë shkollimin mënyra e të ushqyerit u ndrrohet menjëherë.Shujtave kryesore ditore menjëherë u ndërtohet koha e marrjes së tyre,prandaj është shume me rëndësi për fëmijët t’ju sigurohet një zemër e pasur me përbërësit ushqyes.Këto mes shujta konsumohen gjatë pushimit në mes orëve mesimore.Ky ushqim duhet t’u ndihmojë fëmijëve  për funksionimin e trurit […]

vizioni April 28, 2020

Si funksionin trupi gjatë ditës Një darkë të shijshme asnjëherë mos e rezervoni në restorant në orët e vona,sepse asgjë nuk do të përfitoni,sepse asgjë nuk do të përfitoni nga ngritja e peshave në mëngjes,sado që të mundoheni. Koha më e mirë për mësim-memorja në top formë është në mëngjes.Mirëpo,gjithçka që kemi mësuar gjatë kësaj […]

vizioni April 25, 2020

Tre vjeçari William Bancroft u gëzua shumë që po shkonte në IHOP për herë të parë dhe tashmë e dinte se çfarë do të merrte për të ngrënë – petulla. Vogëlushi u lind pa krahë dhe është mësuar që ushqimin ta hajë me këmbët e tij. Kur menaxheri i restorantit e pa duke e marrë […]

vizioni April 25, 2020

Shëndeti jonë i përgjithshëm ndikohet nga mënyra si ushqehemi dhe stili i jetesës që e bëjmë. Por, prapëseprapë, pasi që ne jetojmë në ambient të ndotur jemi vazhdimisht të rrethuar nga kimikale të ndryshme dhe toksina që e rrezikojnë shëndetin tonë – gjë e cila shpie në shumë sëmundje, transmeton Telegrafi. Shpeshherë, kontrollat rutinore mund […]

vizioni April 21, 2020

Letër dashurie nga një vajzë për dashurinë e saj Unë kurrë nuk kam qenë me fat në dashuri.Gjithmonë e parashikoja fundin e çdo lidhjeje që kam pasur deri tani.Prisja që të jetë e vërtet çdo fjalë që më është thënë,çdo emocion i rremë që më është dhënë.Gjatë gjithë këtij rrugëtimi,unë u udhëzova nga një engjëll,që […]

vizioni April 15, 2020

Njerëzit intelegjent kanë 7 tipare Nuk duhet të keni një IQ të lart që të konsideroheni një person intelegjen,Vetëm njohja e shkencës dhe e matematikës nuk të bën një person intelegjen.Sipas ekspertëve shumë njerëz nuk e kuptojnë se sa intelegjen janë në të vërtetë.Një person intelegjen është ai që është fleksibil në të menduarit,ju përshtatet […]

vizioni January 30, 2020

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!